Twilight: Breaking Dawn

Då var den senaste Twilight-filmen avklarad. Bella var kåt och putade med rumpan hela tiden. Sen blev hon gravid/sjuk och såg ut som Christian Bale i The Machinist. Det känns som att filmerna börjar heja mer och mer på Jacob, vilket jag gillar då han är mycket bättre än tråkiga Edward, som dessutom var sjukt otrevlig i den här filmen. Väldigt mycket musik. Mycket indiefolkmusik.

Överraskande mörk film. Puttar hur lätt som helst ner den andra filmen från tronen där. Mörkt tema och mörka scener. Speciellt en scen hörde nästan hemma i Saw eller Hostel, nästan. Och jag gillar’t. Vet inte om den puttar ner trean som serien bästa, men det är möjligt. Hatade att vargarna pratade med varandra. Vargarna tappade massor av awesomepoäng, tyvärr.

Jag fortsätter hålla Twilight som mitt guilty pleasure, och håller inte alls med om att det är skruttiga skådespelarprestationer. Speciellt inte från han som spelar Jacob. Bella och hennes pappa kan dock diskuteras, absolut. :p Men pappan är så jävla cool ändå.

Annonser
Det här inlägget postades i Laserstrålar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s