Sexhandel

Prat i SVT-soffan om att bojkotta Ukrainas EM-matcher, och att Zlatan borde uttala sig om landets politik och sexhandel. Man visar ett inslag där feminister visar tuttarna för att uppmärksamma att fler strippklubbar och bordeller poppar upp inför fotbollsfesten. Vad är det för fel med strippklubbar och bordeller? Så länge kvinnorna inte kidnappas från Lettland och hålls mot sin vilja förstår jag inte vad problemet är. Och om man vet att landets alla strippklubbar och bordeller är fulla av trafficingoffer borde man attackera trafficing, inte sexhandeln i sig. Vi attackerar ju inte bilar när någon kör rattfull. Rensa upp om ni vet att det pågår, och låt kvinnorna som gör det av egen vilja vara ifred.

Annonser
Det här inlägget postades i Laserstrålar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sexhandel

  1. WysiWyg skriver:

    Det är för att ”deras” definition av feminism är att kvinnor ska ha rätt att göra rätt val. Rätt val här definierat som det ”de” anser är rätt.
    Jag har tidigare försökt debattera denna fråga online, och har flera gånger fått argumentet att ingen kvinna frivilligt skulle ställa upp på att sälja sex, med uppföljningen att om de ”tror” att de vill detta och att det är frivilligt, så är det för att de ”mår dåligt”. Eller med andra ord; om du vill något vi inte tycker om, så är du skadad i skallen. *suck*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s