Tråkiga härmapor

Så en soldat lade upp en YouTube-video där han bad Mila Kunis om en dejt. Och det funkade. Jag vet inte om det var första gången någon gjort så, eller om det ens var första gången det funkade. Ja, han fick sin dejt med Mila Kunis. Lucky son of a bitch.

Men sedan det klippet har jag sett massor av klipp där killar ber kända tjejer om dejter. Två svenska exempel är Martin Björk och Tejbz, som ber Jennifer Aniston och Marie Serneholt på en dejt. Och ja, kanske får de sina dejter. Jag menar, Martin är ju snygg och Tejbz siktar lågt nära hemmaplanen.

Men ingen av alla de här ”fråga ut kända kvinnor i YouTube-klipp” har riktigt förstått grejen som gjorde det första framgångsrika klippet så populärt. Det som var så charmigt med soldaten som bad Mila Kunis om en dejt var originaliteten, och det faktum att han hade en viss charm och karisma. Han var bara en helt vanlig kille, som kommit på en långsökt men originell idé. Kopiorna saknar det, och känns bara krystat konstlade.

Därför går nästan hela effekten och poängen förlorad när andra män försöker imitera framgången. Kom på något eget och originellt, så har ni större chans att nå fram.

Annonser
Det här inlägget postades i Laserstrålar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s