Nazismbuddhism

Det finns en kanal på YouTube vid namn MOXNEWSdotCOM. Kanalens prenumeranter är helt jävla galna, och är bland de mest hatiska och förbannade på hela internet. Ron Paul är en gud, Obama är en äcklig nigger, Ahmadinejad bringar sanning i sina FN-tal, WTC-attacken utfördes av USA och alla judar borde dö. Ungefär så.

Kanalen lade upp ett klipp som handlade om en thailändsk skola som haft en parad med studenter utklädda till nazister. MoxNews-anhängarna började då försvara skolan och studenterna, genom att påpeka att det inte ALLS har något med nazism att göra eftersom swastikan har använts inom buddhismen långt innan Hitler anammade symbolen.

Man blir alltså så upprörd över att något kallas antisemetiskt, att man gör allt för att försvara det. Problemet är bara att studenterna på bilderna bar röda flaggor med vita cirklar som hade en swastika i mitten. Precis som nazistflaggan. Studenterna hade även militäruniformer och semiautomatiska vapen, medan de bar nazistsymbolen på armen. De marscherade även med armarna utsträcka i luften, precis som nazisthälsningen.

Man måste vara helt sinnessjukt antisemetisk för att ens försöka argumentera för att de inte efterliknade nazister, utan bara använde swastikan som buddhismens symbol. Ja, swastikan har funnits inom buddhismen väldigt länge. Men inom buddhismen är den inte snedvriden, medan nazismen gestaltar den med några graders lutning till vänster.

Annonser
Det här inlägget postades i Laserstrålar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s